AKCJA! Oświadczenie dla rodziców przeciwko lekcjom LGBT w szkołach
data:12 marca 2019     Redaktor: Anna

RODZICU, NIE CZEKAJ BIERNIE!
Fundacja Pro-prawo do życia przygotowała antypedofilskie oświadczenie dla rodziców i zachęca do składania go u dyrektorów szkół i przedszkoli. To prewencja i zarazem odpowiedź na forsowanie tzw. "edukacji" seksualnej według Standardów WHO przez homoseksualne lobby LGBT.

Prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski podpisał deklarację LGBT, której celem jest wprowadzenie we wszystkich stołecznych szkołach "edukacji" seksualnej według Standardów WHO i zajęć oswajających dzieci z homoseksualizmem. Władze Warszawy nie kryją także, że planują rozszerzyć tego typu "edukację" również na przedszkola. 4 latki maj uczyć się o masturbacji, 6 latki o wyrażaniu zgody na seks a 9 latki na temat pierwszych doświadczeń seksualnych i orgazmu.

Podobne plany wobec dzieci mają władze Gdańska, gdzie w ubiegłym roku przyjęto tzw. Model na rzecz Równego Traktowania, zakładający "edukację" seksualną na terenie szkół w tym mieście. O próbach wprowadzania "edukacji" seksualnej słychać również w innych miastach i miejscowościach w całej Polsce. Co więcej, "edukatorzy" seksualni już od dawna wchodzą do szkół na terenie całego kraju pod pozorem organizowania zajęć o "tolerancji", "dyskryminacji" czy "dojrzewaniu". W praktyce, w trakcie tego typu lekcji oswaja się dzieci z patologiami seksualnymi, w szczególności z homoseksualizmem.

Aby pomóc rodzicom obronić dzieci przed zgorszeniem, Fundacja Pro-prawo do życia przygotowała oświadczenie, które można złożyć u dyrektora szkoły i wychowawcy. Dzięki temu dokumentowi, rodzice z góry nie wyrażają zgody na uczestnictwo swoich dzieci w lekcjach, warsztatach, spotkaniach, apelach, pogadankach itp a także w wyjściach pozaszkolnych, które związane są z obszarem działań tzw. "edukatorów" seksualnych. Za pomocą oświadczenia rodzice zobowiązują również szkołę do informowania z wyprzedzeniem na temat wszelkich podejrzanych zajęć aby móc reagować poprzez nieposyłanie dziecka na lekcje.

Wzór oświadczenia można pobrać ze strony: www.stoppedofilii.pl/oswiadczenie. Na stronie www.stoppedofilii.pl można również znaleźć darmowy poradnik dla rodziców dotyczący przeciwdziałania pedofilii w szkołach i przedszkolach swoich dzieci.

Fundacja Pro - Prawo do Życia